Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Ekonomika

Rezort dopravy chystá súťaž na poradcu pre eurofondy

Ilustračné foto FOTO TASR/Martin Turanovič

Zákazka sa má týkať poradenských služieb v oblasti implementácie OPD a prípravy Operačného programu Integrovaná infraštruktúra.

Bratislava 24. januára (TASR) - Ministerstvo dopravy pripravuje spustenie súťaže na výber poradcu pre eurofondy za predpokladanú cenu 5,033 milióna eur. Rezort už vo vestníku verejného obstarávania zverejnil predbežné oznámenie o tendri.

Zákazka sa má týkať poradenských služieb v oblasti implementácie Operačného programu Doprava (OPD) a tiež prípravy Operačného programu Integrovaná infraštruktúra. Presnejšie má ísť o poradenské služby v oblastiach obchod a riadenie, finančné poradenstvo, právne služby či poradenstvo pri riadení projektov a poradenské služby pre obstarávanie.

V prípade Operačného programu Doprava ide o eurofondy, ktoré boli pre dopravné projekty na Slovensku určené na roky 2007 až 2013 a možno ich dočerpať až do roku 2015. Operačný program Integrovaná infraštruktúra má zahŕňať financie na dopravné projekty na nasledujúce programové obdobie rokov 2014 až 2020.