Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Ekonomika

Rezort hospodárstva hľadá dodávateľa a správcu svojho nového webu

Foto: www.economy.gov.sk

Zákazka bude financovaná z prostriedkov rozpočtu ministerstva a jej predpokladaná hodnota je 170.000 eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH). Zvíťaziť by mala najnižšia ponúknutá cena.

Bratislava 23. septembra (TASR) – Ministerstvo hospodárstva (MH) SR plánuje nanovo vybudovať svoju internetovú stránku www.economy.gov.sk.

Počíta, že na nový web a jeho švorročnú údržbu použije približne 170.000 eur zo svojho rozpočtu. Vyplýva to z oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania, ktoré je zverejnené vo vestníku verejného obstarávania.

Vybudovanie portálu zahŕňa kompletný redizajn, doplnenie funkcionalít a migráciu existujúceho statického aj dynamického obsahu portálu. Zachovaná má byť pritom súčasná funkcionalita vrátane štruktúry menu, kategorizácie obsahu v aplikáciách a vzájomných väzieb medzi jednotlivými dokumentmi a vloženým obsahom.

"Súčasťou dodávky musí byť aj úvodné nastavenie systému jednak z funkčného, ako aj používateľského hľadiska, vytvorenie používateľských rolí, kont a následne nastavenie prístupových práv k aplikáciám. Ako súčasť riešenia sa predpokladá aj integrácia s existujúcimi informačnými systémami verejného obstarávateľa," uvádza rezort v požiadavkách. V cene má byť zahrnutá tiež poimplementačná podpora a údržba webu v trvaní štyroch rokov.

Zákazka bude financovaná z prostriedkov rozpočtu ministerstva a jej predpokladaná hodnota je 170.000 eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH). Zvíťaziť by mala najnižšia ponúknutá cena. Záujemcovia môžu predkladať svoje ponuky do 6. novembra tohto roka.