Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Ekonomika

S Ferratum pôžičkou si skočte do Parndorfu alebo Voderad

Foto: Ferratum banka

Máte radi nákupy a módu? Potom vieme, kde sa budete cítiť ako doma.

Bratislava 30. júla (OTS) - Ak k tomu priradíme skvelé značky a nízke ceny je jasné, že v Parndorf a Voderady sú pre vás tým pravým miestom pre naplnenie šatníka. Ako si však dopriať takýto luxus, keď nemáte poriadne ani na cestu? S rýchlou pôžičkou to všetko zvládnete. FerratumBank vám poskytne dostatočný obnos na to, aby ste si dopriali všetko po čom túžite.

Spoznávajte svet s rýchlou pôžičkou
Nebuďte zatvorení doma! Vonku na vás čaká celý svet. Poďte s nami nakupovať a oživte si šatník už zajtra. V obrovských outletových centrách sa každý deň sklady a predajne plnia špičkovými módnymi kúskami, ktoré musíte mať. Navyše ceny sú tak nízke, že sa s tými našimi nedajú ani porovnať. Dnes si vezmite pôžičku a zajtra môžete nakupovať do sýtosti.

Stačí, ak si dnes podáte žiadosť. Tú môžete podať cez SMS, alebo cez online formulár. V oboch prípadoch do žiadosti vpíšete niekoľko osobných informácií, vďaka ktorým vás budeme môcť identifikovať. Overíme si váš OP vďaka údajom, ktoré zadáte. Po overení je už všetko vybavené a peniaze čakajte do 72 hodín. Všetko prebieha bez čakania, vybavovania, papierovania. Sme lepší – sme FerratumBank.

Bezpečná pôžička – jedine Ferratum

Často sa k nám dostávajú dotazy na bezpečnosť požičiavania. Nebojíme sa vám oznámiť, že naše pôžičky sú pod maximálnou kontrolou EÚ. Sme banka a sme pravidelne kontrolovaní. O tom, že nič neskrývame sa môžete presvedčiť aj na našom webe. Všetky informácie, pravidlá a zmluvy máme totiž zverejnené a vám na očiach. Sme transparentní, pretože nemáme čo skrývať.

Poskytujeme vám špičkové služby podložené skvelým zákazníckym servisom, ktorý je tu pre vás, kedykoľvek potrebujete s pôžičkou poradiť.