Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Ekonomika

Skupina Kofola kúpila poľskú spoločnosť Premium Rosa

Ilustračné foto Foto: TASR

Práve produkty vyrábané z prírodných ingrediencií na základe tradičných receptúr a produkty z kategórie zdravej výživy sa tešia stále väčšiemu záujmu na európskych i svetových trhoch.

Bratislava 12. júla (TASR) - Skupina Kofola podpísala so zástupcami spoločnosti Premium Rosa zmluvu o kúpe 100-% podielu vo firme, čím reaguje na zvyšujúci sa dopyt v oblasti zdravej výživy.

Práve produkty vyrábané z prírodných ingrediencií na základe tradičných receptúr a produkty z kategórie zdravej výživy sa tešia stále väčšiemu záujmu na európskych i svetových trhoch. Produkty z portfólia Premium Rosa sú na báze prírodných surovín, vyrábané tradičnými receptúrami a technológiami výroby. Produkty možno nájsť nielen v obchodoch a supermarketoch v Poľsku, ale aj v zahraničí.

Premium Rosa je firma, ktorá v súčasnosti zaznamenáva dvojciferné nárasty predaja. Spoločnosť má vo svojom portfóliu dve značky, Premium Rosa a Nasze Domowe (Naše domáce). Firma pôsobí v prémiovom segmente a vyrába prírodné produkty, ako sú napríklad sirupy, šťavy a džemy.

TASR informovala Jaroslava Musilová zo spoločnosti Kofola ČeskoSlovensko.