Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Ekonomika

Slovenská kvalita s medzinárodným menom

Foto: Wolters Kluwer s. r. o.

Vydavateľstvo odbornej literatúry, ktoré 20 rokov pôsobilo na Slovensku do 31. decembra 2013 pod menom IURA EDITION, zmenilo svoje obchodné meno na Wolters Kluwer s. r. o.

Bratislava 19. mája (OTS) - Medzinárodná spoločnosť Wolters Kluwer zamestnáva približne 19 tisíc zamestnancov po celom svete a pôsobí vo viac ako 40 krajinách v celej Európe, Severnej a Južnej Amerike, v Ázii a vTichomorí.

Spoločnosť Wolters Kluwer s. r. o., pôsobiaca na Slovensku, je dcérskou spoločnosťou nadnárodného koncernu Wolters Kluwer už od roku 1993. Prevádzkuje Automatizovaný systém právnych informácií ASPI a iné ekonomické a právne softvéry, organizuje odborné semináre a zaoberá sa vydávaním najmä právnickej a ekonomickej literatúry a literatúry z oblasti školstva a vzdelávania v tlačenej a elektronickej podobe.

Zároveň sa v máji tohto roku v spoločnosti Wolters Kluwer s. r. o. stal novým konateľom
JUDr. Ing. Martin Winkler, PhD. Pred nástupom do Wolters Kluwer s. r. o. pôsobil na rôznych pozíciách v Poštovej banke a niekoľko rokov riadil jej dcérsku spoločnosť spravujúcu podielové fondy.Pôsobil tiež v akademickom prostredí a v advokácii. JUDr. Ing. Martin Winkler, PhD. ako právnik a ekonóm má skúsenosti s vedením spoločnosti, riadením právneho oddelenia banky a aj s akademickou a vedeckou činnosťou.

Wolters Kluwer s. r. o. bude pod vedením nového riaditeľa a konateľa naďalej ponúkať odbornej verejnosti tradičnú kvalitu produktov, ktorá je na slovenskom trhu už viac ako 20 rokova prinášať inovácie pri poskytovaní služieb, on-lineproduktov a softvérov z rôznych oblastí.

Odkazy:
www.wolterskluwer.sk
www.aspi.sk
www.epredpisy.sk