Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 29. máj 2024Meniny má Vilma
< sekcia Ekonomika

Slovensko sa predstaví na odbornom veľtrhu cestovného ruchu v Londýne

Veľtrh WTM Londýn je určený výhradne odborným návštevníkom. Popri obchodných rokovaniach ponúka pre vystavovateľov a návštevníkov množstvo odborných seminárov a konferencií.

Bratislava 1. novembra (TASR) - Turistické lákadlá predstaví Slovensko aj na odbornom veľtrhu cestovného ruchu WTM Londýn. Podujatie, na ktorom sa stretávajú významné subjekty z cestovného ruchu, sa začína 5. novembra a potrvá do 8. novembra. Slovensko bude na veľtrhu reprezentovať Slovenská agentúra pre cestovný ruch (SACR) a desať spoluvystavovateľov z oblasti cestovného ruchu.

"Pri rokovaniach so zahraničnými touroperátormi zdôrazní SACR najmä možnosti Slovenska v oblasti mestského turizmu, aktívnej dovolenky vo Vysokých Tatrách a upozorní na budúcoročné Európske hlavné mesto kultúry – Košice," priblížila manažérka pre komunikáciu a PR aktivity SACR Zuzana Nemcová.

Príležitosť propagovať vlastný región a produkty cestovného ruchu v národnej expozícii využijú podľa jej slov aj mestá Košice a Bojnice, bratislavská a tatranská oblastná organizácia cestovného ruchu, cestovné kancelárie a hotely.

Veľtrh WTM Londýn je určený výhradne odborným návštevníkom. Popri obchodných rokovaniach ponúka pre vystavovateľov a návštevníkov množstvo odborných seminárov a konferencií. V minulom roku sa na ňom prezentovalo 4947 vystavovateľov zo 189 krajín a veľtrh prilákal takmer 30.000 odborných návštevníkov.