Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Ekonomika

Slovnaft opäť dáva šancu mladým na zamestnanie cez program Growww

Prostredníctvom absolventského programu Growww prijme 44 mladých ľudí vo svojich spoločnostiach Slovnaft a Slovnaft Montáže a opravy.

Rafinéria Slovnaft, archívne fotoBratislava 2. marca (TASR) - Skupina Slovnaft ponúka aj tento rok absolventom vysokých škôl možnosť zamestnania. Prostredníctvom absolventského programu Growww prijme 44 mladých ľudí vo svojich spoločnostiach Slovnaft a Slovnaft Montáže a opravy. Záujemcovia môžu posielať žiadosti na adresu growww2015@slovnaft.sk najneskôr do 8. apríla 2015. Informoval o tom dnes hovorca a riaditeľ podnikovej a marketingovej komunikácie Slovnaftu Anton Molnár.

Program Growww2015 ponúka príležitosť čerstvým absolventom vysokých škôl a univerzít alebo absolventom s maximálne ročnou praxou. Počas rok trvajúceho programu získa jeho účastník širší prehľad o fungovaní spoločností Slovnaft v rámci skupiny MOL.

"Podpora talentovaných mladých ľudí patrí k najdôležitejším prioritám skupiny Slovnaft. Chceme dať príležitosť osobného aj kariérneho rastu absolventom viacerých odborov – od chemikov, informatikov až po ekonómov. O úspešnosti programu Growww počas jeho posledných ôsmich ročníkov svedčí aj vysoký záujem uchádzačov, vlani sa k nám prihlásilo viac ako 850 mladých záujemcov o prácu," uviedla riaditeľka ľudských zdrojov spoločnosti Slovnaft Erika Burianová.

Slovnaft v aktuálnom ročníku ponúka absolventom prácu v oblasti rafinérskej výroby, pri predaji hotových produktov, financií, informatiky a v ďalších oblastiach. Výberový proces do programu sa skladá z rôznych hodnotiacich nástrojov, ako napríklad on-line jazykové a osobnostné testy alebo osobné pohovory. Úspešné absolvovanie programu môže viesť k ponuke trvalého pracovného miesta.

Od roku 2007 sa v Slovnafte do programu Growww zapojilo takmer 250 absolventov, absolútna väčšina z nich zostala v spoločnosti pracovať aj po uplynutí ročného absolventského programu.

Skupina Slovnaft je rafinérsko-petrochemickou skupinou. Kľúčovou spoločnosťou skupiny je Slovnaft, a. s., ktorá sa zaoberá najmä spracovaním ropy a veľkoobchodným a maloobchodným predajom pohonných látok. Skupina Slovnaft je členom medzinárodnej skupiny MOL.