Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Ekonomika

SMS pôžička rýchlo pomôže aj na dovolenke

SMS pôžička rýchlo pomôže aj na dovolenke Foto: Ferratum banka

Túžite po skvelej dovolenke, na ktorej by ste si chceli užiť čo najviac relaxu? Vidíte na vašej rodine, že už oddych potrebuje? Tak neváhajte a zbaľte si kufre! Že nemáte peniaze?

Bratislava 23. júla (OTS) - To je v dnešnej dobe len výhovorka. Peniaze máte všade naokolo, len treba vedieť, ako sa k nim dostať. Nebojte sa, s FerratumBank to zvládnete ľahšie, ako si myslíte.

Dovolenku zvládnete ľahšie s nami
Zabudnite na roky šetrenia. Peniaze, ktoré si odkladáte do šuplíku sa vám môžu hodiť na niečo dôležitejšie, alebo sa vám skrátka rozkotúľajú pri nečakaných udalostiach. Hlavne žiadnu paniku. Ak sa vám peniaze skutočne vytratili, alebo ste ani neskúšali šetriť, máte otvorené ďalšie možnosti. Skúste si požičať. Nezaťahujte však do toho rodinu, či priateľov. Určite aj sami túžia po poriadnej dovolenke. Peniaze sú pre nich momentálne tiež veľmi potrebné. Siahnite po experimente. Skúste malú pôžičku.

FerratumBank už niekoľko rokov poskytuje bezúčelové rýchle pôžičky ľuďom, ktorí sa ocitli v akútnej finančnej núdzi. Pokiaľ patríte medzi nich a potrebujete rýchle peniaze, siahnite po tej najjednoduchšej ceste aká sa naskytá. Pre získanie peňazí od Ferratum totiž potrebujete len mobil.

SMS pôžičky sú tu pre vás kedykoľvek
Či dovolenku ešte len plánujete, alebo ste už na nej, finančný nedostatok sa môže dostaviť kedykoľvek. V tejto situácii vám stačí len napísať jednu SMS s konkrétnymi údajmi pre žiadosť o Ferratum pôžičku. Píšete meno, adresu, číslo občianskeho a zopár ďalších informácií. Po odoslaní si už len počkáte na potvrdenie o schválení a na druhý deň sa tešíte z peňazí.

Ferratum dáva šancu na pomoc veľkej škále ľudí. Či sú to dôchodcovia, študenti, alebo mamičky na materskej, peniaze dostane každý. Dokonca nám neprekáža ani fakt, že ste nezamestnaní, alebo zamestnaní. Veríme, že každý človek má právo uľahčiť si život.