Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 3. jún 2024Meniny má Karolína
< sekcia Ekonomika

Spoločnosť MOORE BDR na Slovensku rozšírila svoj tím

Ilustračné foto Foto: Unsplash.com / Scott Graham

Spoločnosť MOORE BDR na Slovensku rozšírila svoj tím a posilňuje digitalizáciu služieb.

Bratislava 2. júna (OTS) - Slovenská audítorská a poradenská spoločnosť MOORE BDR nadobudla v roku 2021 spoločne s partnerskou spoločnosťou MOORE Czech Republic podiel vo firme ESCAPE CONSULT SK, spol. s r. o. Účtovná a daňovoporadenská spoločnosť ESCAPE CONSULT SK so sídlom v Bratislave poskytuje od roku 2013 na slovenskom trhu služby v oblasti vedenia účtovníctva, spracovania miezd a daňového poradenstva.


Foto: Martin Kiňo, partner a poradca MOORE BDR

Cieľom akvizície spoločnosti ESCAPE CONSULT SK bolo najmä posilniť náš účtovný tím na Slovensku. V tomto roku je našou ambíciou prepojiť účtovné oddelenia v Banskej Bystrici a Bratislave, a tým skompletizovať proces digitalizácie našej firmy aj komplexných služieb pre klientov, ktorý sme iniciovali už v roku 2020. Práve v moderných technológiách vidíme veľký potenciál a priestor pre ďalšie skvalitňovanie služieb našim klientom. Prepojenie spoločností posilní náš účtovný tím v Bratislave, keďže doteraz sme poskytovali tieto outsourcingové služby primárne len z našej kancelárie v Banskej Bystrici,“ hovorí Martin Kiňo, partner a poradca MOORE BDR.


Foto: Marcela Hrdá, partnerka MOORE Czech Republic

ESCAPE CONSULT SK je pôvodne dcérskou spoločnosťou českej účtovnej a daňovej spoločnosti ESCAPE CONSULT, spol. s r. o., ktorá poskytuje služby v oblasti vedenia účtovníctva a daňového poradenstva od roku 1998 a ktorú sme akvírovali v roku 2020. Proces integrácie s našimi rozsiahlymi aktivitami v oblasti oursourcingu účtovníctva a poskytovania daňového poradenstva bol zavŕšený v k 1. 1. 2022, keď bola spoločnosť ESCPAPE CONSULT fúzovaná s našou spoločnosťou Moore Accounting CZ. Spoločná akvizícia ESCAPE CONSULT SK otvorila pre MOORE BDR a MOORE Czech Republic možnosť vytvárať spoločné projekty na českom a slovenskom trhu v oblasti auditu, daňového a ekonomického poradenstva, vedenia účtovníctva a mzdovej agendy,“ dodáva Marcela Hrdá, partnerka MOORE Czech Republic.