Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Ekonomika

Ste fanúšikom HC Slovan? Takto ho podporíte aj mimo štadióna

Foto: Lyoness Slovakia/HC Slovan

Sezóna Kontinentálnej hokejovej ligy 2016/2017 je v plnom prúde a ak nestíhate sledovať úplne všetky zápasy, máme pre vás tip ako podporovať HC SLOVAN neustále, nielen na štadióne.

Bratislava 20. septembra (OTS) - Staňte sa členom vernostného programu HC Slovan Cashback Card, získajte peniaze späť z každého nákupu a zároveň prispejte svojmu obľúbenému športovému klubu.

HC Slovan Cashback Card je klasická vernostná karta, ktorú stačí predložiť pri nákupe v partnerskom obchode alebo e-shope. Zákazníkovi sa následne vráti 1 % až 5 % z ceny zakúpeného tovaru. „Zároveň ide 1 % automaticky na podporu HC Slovan, takže takýmto jednoduchým spôsobom nám fanúšikovia pomáhajú pri každom nákupe, ktorý uskutočnia,“ uviedol Milan Vajda, marketingový riaditeľ HC Slovan.
Foto: Lyoness Slovakia

Peniaze sa držiteľovi karty pripíšu na účet v banke vždy, keď sa na jeho konte nazbiera aspoň 10 eur. Okrem peňazí späť z každého nákupu získavajú členovia vernostného programu množstvo zliav navyše, zbieraním vernostných bodov, tzv. Shopping Points, alebo využívaním Shopping Point Deals, exkluzívnych akcií pre členov vernostného programu.

Kde získať HC Slovan Cashback Card?
Získať vernostnú kartu je jednoduché a bezplatné. Rovnako ako využívanie všetkých výhod pri nakupovaní. Fanúšikovia sa môžu registrovať online na stránke https://cashback.hcslovan.sk/sk-hc, kde stačí vyplniť online registračný formulár a potvrdiť údaje. Na e-mail príde aktivačný link pre dokončenie registrácie. HC SLOVAN Cashback Card je možné následne stiahnuť na https://cashback.hcslovan.sk, vytlačiť alebo uložiť do svojho smartfónu.
Foto: Lyoness Slovakia

Zaregistrovať sa je možné aj osobne vo fanshope HC Slovan alebo pri kúpe vstupeniek na štadióne. Fanúšikovia, ktorí dostali leták s kartou HC Slovan Cashback Card ju môžu zaregistrovať poštou alebo e-mailom na service.hcslovan@cashback.net. Aj v týchto prípadoch je potrebné dokončiť registráciu potvrdením aktivačného linku, ktorý príde na e-mail.

Výhody programu môžu využívať aj držitelia permanentiek a to tak, že funkciu cashback aktivujú na svojej permanentke na stránke https://cashback.hcslovan.sk/sk-hc.

Peniaze späť z každého nákupu
HC Slovan Cashback Card je možné využívať v obchodoch a e-shopoch približne u 75 000 obchodných partnerov až v 47 krajinách sveta. Peniaze späť tak je možné získať nielen z bežných nákupov potravín, oblečenia, kozmetiky, obuvi, ale aj pohonných hmôt, dovoleniek a veľkého množstva ďalších tovarov a služieb. Všetci tí, ktorí nemajú v láske množstvo vernostných kariet v peňaženke, ju môžu nahradiť bezplatnou mobilnou aplikáciou.