Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Ekonomika

Trnavský veľtrh Práca a kariéra 2014 ponúkne pracovné miesta

Ilustračné foto Foto: TASR/Henrich Mišovič

Organizátori očakávajú počas dvoch dní účasť niekoľkých tisíc návštevníkov z radov študentov, nezamestnaných, mladých ľudí aj zamestnancov, ktorí chcú vylepšiť svoj kariérny profil.

Trnava 30. septembra (TASR) - Prvý veľtrh pracovných príležitostí Práca a kariéra 2014 sa uskutoční v Trnave. V priestoroch hotela Holiday Inn bude 21. a 22. októbra prezentovať svoje ponuky viac ako 30 vystavovateľov z mnohých oblastí pracovného trhu.

Ponúkne návštevníkom stovky voľných pracovných pozícií v automobilovom priemysle, strojárenstve, elektrotechnike, vzdelávaní, službách, bankovníctve, poisťovníctve, poradenských službách a ďalších.

Veľtrh sa zameria na tri kategórie - nezamestnaných a mladých ľudí, ktorí hľadajú svoje prvé zamestnanie, na ich rozvoj, budovanie kariéry a personálny manažment, a tiež na pomoc začínajúcim podnikateľom a startupy.

"Úspešne sme oslovili významné spoločnosti v regióne Trnavy, Trnavského kraja a spádovej oblasti, ako aj zamestnávateľov, ktorí dokážu obyvateľom poskytnúť prácu alebo rozvoj kariéry. Intenzívne komunikujeme so všetkými trnavskými univerzitami, ktoré aktívne spropagujú výstavu medzi študentmi. Spolupracujeme aj s Trnavským VÚC v súvislosti s účasťou študentov stredných škôl," uviedol za organizátorov z trnavskej spoločnosti Your Choice Igor Holéczy, pričom zdôraznil spoluprácu organizátorov s Úradom práce, sociálnych vecí a rodiny v Trnave, vďaka ktorej si nájdu cestu na veľtrh aj ľudia bez práce z celého okresu Trnava.

Na veľtrhu Práca a kariéra 2014 sa v Trnave zúčastnia spoločnosti ako HKS Forge, ZF Sachs, Boge Elastmetall Slovakia, Allianz SP, Swan, GTS Slovakia, PSA Peugeot Citroën, Amazon, ŽOS Trnava, ŽSR, Streit Trnava, c2i, Magna Slovteca, Your Choice, ČSOB, Datalogic Slovakia, Trnavská univerzita, UCM Trnava, MTF STU, Wüstenrot, Union Poisťovňa, Trexima, Luto Automotive, UPSVAR a ďalší. Organizátori očakávajú počas dvoch dní účasť niekoľkých tisíc návštevníkov z radov študentov, nezamestnaných, mladých ľudí aj zamestnancov, ktorí chcú vylepšiť svoj kariérny profil.