Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 7. máj 2024Meniny má Monika
< sekcia Ekonomika

Uniqa prevezme havarijný poistný kmeň od spoločnosti Colonnade

Foto: UNIQUA poisťovňa

Ide o prevzatie približne 5000 zmlúv havarijného poistenia vrátane flotilových zmlúv od poisťovne Colonnade Insurance, ktorá je súčasťou nadnárodnej finančnej spoločnosti Fairfax Financial Holdings.

Bratislava 11. júna (TASR) - Uniqa poisťovňa prevezme poistný kmeň havarijného poistenia od poisťovne Colonnade Insurance S. A. Akvizícia posilní pozíciu Uniqa poisťovne na trhu autopoistenia a poisťovni Colonnade umožní strategicky sa zamerať na iné druhy poistenia, ktoré plánuje posilniť. Podmienky poistenia pre klientov sa prevodom poistných zmlúv nemenia.

Ide o prevzatie približne 5000 zmlúv havarijného poistenia vrátane flotilových zmlúv od poisťovne Colonnade Insurance, ktorá je súčasťou nadnárodnej finančnej spoločnosti Fairfax Financial Holdings. Transakcia bola schválená orgánom dohľadu v Luxembursku Commissariat aux Assurances (CAA).

Zmenou poistiteľa sa nebudú meniť ani výška poistného, ani poistné krytia. O detailoch prevodu budú klienti informovaní formou osobnej korešpondencie, v ktorej dostanú všetky potrebné informácie, ako aj na webových stránkach oboch poisťovní.