Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Ekonomika

Úrad vlády SR obstaráva rozšírenie informačného systému pre eurofondy

Ilustračné foto Foto: TASR

Cenu zákazky určenej na štyri roky odhaduje na 10,2 milióna eur.

Bratislava 30. novembra (TASR) – Nový informačný systém pre eurofondy ITMS2014+, ktorého verejná časť je prístupná od júla, sa bude rozširovať. Úrad vlády (ÚV) SR totiž v týchto dňoch vyhlásil verejnú súťaž na úpravu existujúcich a rozširovanie nových funkcionalít systému vrátane servisu. Cenu zákazky určenej na štyri roky odhaduje na 10,2 milióna eur.

„V rámci predmetu zákazky sa požaduje vypracovanie analýzy a návrh riešenia, vývoj a implementácia, testovanie a nasadenie rozšíreného ITMS2014+, dodanie dokumentácie, riadenie projektu,“ opisuje Úrad vlády SR. Súčasťou je aj štvorročná podpora informačného systému zahŕňajúca najmä poskytovanie servisných služieb a služieb aplikačného rozvoja.

Predpokladanú hodnotu zákazky vyčíslil ÚV na 10,2 milióna eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH) a financovaná bude z eurofondov, z Operačného programu Technická pomoc na roky 2014 až 2020.

Zvíťaziť by mala ekonomicky najvýhodnejšia ponuka, pričom najväčšiu váhu má najnižšia cena za poskytnutie diela (70 %), nasleduje efektívnosť prevádzkových nákladov (20 %) a servisná podpora (10 %). Uchádzači môžu predkladať svoje ponuky do 7. januára 2016.