Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 15. máj 2024Meniny má Žofia
< sekcia Ekonomika

ÚVO: Rezort práce obstaráva vozidlá pre Inšpekciu v sociálnych veciach

Na snímke tabuľa s nápisom na budove, v ktorej sídli Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR na Špitálskej ulici v Bratislave Foto: TASR - Jaroslav Novák

Lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť je 4. apríla. Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané je, že ponuka musí platiť do konca júla.

Bratislava 9. marca (TASR) - Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny (MPSVR) SR obstaráva motorové vozidlá pre Inšpekciu v sociálnych veciach v celkovej hodnote viac ako 1,3 milióna eur bez dane z pridanej hodnoty. Informoval o tom Úrad pre verejné obstarávanie (ÚVO) na svojej webovej stránke.

Uviedol, že predmetom zákazky je dodanie 42 kusov nových osobných motorových vozidiel s Plug-in hybridným pohonom vrátane ich doručenia. Obstarávanie sa týka projektu, respektíve programu financovaného z fondov Európskej únie. Zákazka bude financovaná z prostriedkov Plánu obnovy a odolnosti a z peňazí MPSVR.

Lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť je 4. apríla. Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané je, že ponuka musí platiť do konca júla. Dĺžka trvania zákazky, rámcovej dohody alebo dynamického nákupného systému je od 2. mája do konca marca budúceho roku, uzavrel ÚVO.