Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Ekonomika

V bratislavskom Devíne vyrástol nový rezidenčný projekt

Ilustračné foto. Foto: TASR/Branislav Račko

Po dokončení poslednej etapy bývania sa v prednej časti objektu počíta s otvorením supermarketu.

Bratislava 15. marca (TASR) – V centre bratislavskej mestskej časti Devín vyrástol nový rezidenčný projekt. Ide o výstavbu rodinných domov na Hradnej ulici. Investorom projektu je spoločnosť Apollo Group. Dokončenie výstavby a kolaudácia sú naplánované na jún 2016.

Projekt Condominium Devín ponúka 15 dvojpodlažných rodinných domov so štyrmi alebo piatimi izbami. Izolované objekty tvoria spolu s oddychovou zónou uzavretý rezidenčný celok. Ku každému objektu prislúcha aj záhradná časť. Úžitková plocha rodinného domu sa začína na 181,4 štvorcových metrov (m2). Pozemky majú od 297 m2 do 525 m2.

V nasledujúcej etape projektu plánuje investor pri vstupe do uličnej zóny pokračovať s výstavbou dvojpodlažného bytového domu spolu s viacbytovým rodinným domom. Po dokončení poslednej etapy bývania sa v prednej časti objektu počíta s otvorením supermarketu, ktorý bude súčasťou menšieho centra občianskej vybavenosti.

Spoločnosť Apollo Group má za sebou viacero projektov rezidenčných a komerčných budov v Bratislave, napríklad projekt Lazaretská v mestskej časti Staré Mesto alebo projekt Podunajská v Podunajských Biskupiciach.