Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 20. máj 2024Meniny má Bernard
< sekcia Ekonomika

Na veľtrhu práce v Nitre bude Volkswagen ponúkať desiatky miest

Ilustračné foto Foto: TASR/Michal Svítok

Voľné miesta bude ponúkať čerstvým absolventom i ľuďom so skúsenosťami.

Bratislava 16. apríla (TASR) - Volkswagen Slovakia ((VW SK) bude na aktuálnom ročníku pracovného veľtrhu Job Expo 18. – 19. apríla v Nitre hľadať kandidátov na obsadenie desiatok pozícií vo výrobe i administratíve.

Voľné miesta bude ponúkať čerstvým absolventom i ľuďom so skúsenosťami.

Vo výrobnej oblasti VW aktuálne obsadzuje pozície údržbárov - elektrikárov/elektronikov, údržbárov mechanikov, elektromechanikov, nástrojárov, mechatronikov pre prípravky a pneumatikov prípravkov. V nevýrobnej oblasti spoločnosť hľadá napríklad uchádzačov na pozície IT špecialistov pre infraštruktúru, integráciu, či manažment kvality. Z IT oblasti potrebuje obsadiť aj pozície projektových manažérov, či správcov oprávnení.

Minuloroční a tohtoroční absolventi vysokých škôl sa budú môcť uchádzať o pozície naprieč oddeleniami spoločnosťami v novom ročníku Trainee programu VW v bratislavskom či martinskom závode. Súčasným vysokoškolákom firma ponúka prax a brigády na rôznych oddeleniach.

Je pre nich určený aj program IngA – Inžinier v automobilovom priemysle. V rámci neho absolvujú v slovenskom VW odbornú prax a najlepší z nich získajú štipendium na celý akademický rok.