Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 1. máj 2024
< sekcia Ekonomika

Veľtrh v Nitre predstaví novinky z oblasti modernej energetiky

Aktuálne novinky z oblasti modernej energetiky predstavuje veľtrh Smart Energy Forum, ktorý sa vo štvrtok 14. marca 2024 koná na výstavisku Agrokomplex v Nitre. Foto: TASR Henrich Mišovič

Odborné prednášky a workshopy sú zamerané na optimalizáciu návrhu nových fotovoltických a batériových zariadení, kvalitu a bezpečnosť prevádzky fotovoltických a batériových systémov.

Nitra 14. marca (TASR) - Aktuálne novinky z oblasti modernej energetiky predstavuje veľtrh Smart Energy Forum, ktorý sa vo štvrtok koná na výstavisku Agrokomplex v Nitre. Na ploche 4200 štvorcových metrov sa prezentuje viac ako 40 vystavovateľov, informovali organizátori veľtrhu.

Súčasťou veľtrhu Smart Energy Forum je výstava s expozíciami systémov skladovania energie (akumulátory), fotovoltických technológií (panely, striedače), nabíjacích staníc pre elektromobily, inteligentných riešení pre energetickú sebestačnosť a úspory. Produktové novinky sú určené pre domácnosti aj firmy.

Odborné prednášky a workshopy sú zamerané na optimalizáciu návrhu nových fotovoltických a batériových zariadení, kvalitu a bezpečnosť prevádzky fotovoltických a batériových systémov. Odborníci poskytnú informácie, ako optimalizovať predaj solárnej energie z batériových systémov, predstavia inovatívne riešenia na nabíjanie elektrických vozidiel pomocou fotovoltickej energie, ale aj praktické riešenia pre energetické komunity.