Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Ekonomika

Verejné vypočutie kandidátov na člena Rady ÚVO sa zopakuje

Ilustračná snímka. Foto: TASR Štefan Puškáš

Výzvu na predkladanie návrhov na kandidáta na člena Rady ÚVO vyhlásil v pondelok Úrad vlády SR a ÚVO.

Bratislava 15. októbra (TASR) – Verejné vypočutie kandidátov na člena Rady Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO) sa zopakuje. Výzvu na predkladanie návrhov na kandidáta na člena Rady ÚVO vyhlásil v pondelok Úrad vlády SR a ÚVO.

Uchádzač, resp. kandidát musí okrem štruktúrovaného životopisu predložiť niekoľko čestných vyhlásení a dokladov, medzi nimi napríklad aj doklady preukazujúce vysokoškolské vzdelanie najmenej 2. stupňa a doklady preukazujúce minimálne päťročnú prax vo verejnom obstarávaní.

Podmienkou zaradenia uchádzača medzi kandidátov, ktorých verejne vypočuje komisia, je aj vypracovanie projektu na tému  Profesionalizácia verejného obstarávania ako nástroj zvýšenia jeho kvality v odporúčanom rozsahu minimálne desať a maximálne 15 strán bez príloh.

Aktuálna výzva vymedzuje dve obsadzované miesta. Písomné návrhy je potrebné poslať na adresu Úradu vlády SR do 31. októbra 2018 do 12. h.  Výber kandidátov na člena Rady ÚVO sa uskutoční formou verejného vypočutia odbornou hodnotiacou komisiou, ktorá bola zriadená 5. októbra a pozostáva z ôsmich členov.