Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Ekonomika

Víťaz prestížnej LEADERSHIP AWARD 2015 už v decembri na Slovensku

Foto: Marshall Goldsmith

Záštitu nad seminárom prevzal minister Vazil Hudák.

Bratislava 13. novembra (OTS) - TOP kouč svetových lídrov Marshall Goldsmith, ktorý začiatkom decembra vystúpi v Bratislave so svojím seminárom Líder budúcnosti, sa v utorok 10. novembra stal víťazom prestížnej ceny v oblasti vodcovstva, tzv. Leadership Award, ktorú každé dva roky udeľuje organizácia Thinkers50 sídliaca vo Veľkej Británii.

Prestížna cena, ktorá sa udeľuje od roku 2001 v desiatich kategóriách, je zameraná na pozdvihnutie najlepších súčasných svetových mysliteľov v oblasti manažmentu.

Decembrová návšteva Marshalla Goldsmitha v Bratislave predstavuje významný krok smerom k rastu kvality manažérskeho vzdelávania na Slovensku, respektíve v Strednej Európe,“ hovorí Michal Kováč zo spoločnosti Worington, ktorá seminár svetového kouča, prvý v Strednej Európe, zorganizovala.

Význam tohto inšpiratívneho podujatia, ktoré je určené najmä stredným a vyšším manažérom, potvrdil aj minister hospodárstva SR Vazil Hudák, ktorý nad akciou prevzal oficiálnu záštitu. Kľúčovým odkazom decembrového semináru Marshalla Goldsmitha budú rady a odporúčania, ako sa z manažéra stať skutočným lídrom.

Seminár Marshalla Goldsmitha Líder budúcnosti sa uskutoční 3. a 4. Decembra 2015 na pôde Ekonomickej univerzity v Bratislave. Marshall Goldsmith je po Brianovi Tracym a Jackovi Canfieldovi ďalšou zo svetových autorít v oblasti rozvoja ľudského potenciálu, ktoré v minulosti odovzdali svoje skúsenosti aj na seminároch v Bratislave.

Marshall Goldsmith je po Brianovi Tracym a Jackovi Canfieldovi ďalšou zo svetových autorít v oblasti rozvoja ľudského potenciálu, ktoré v minulosti odovzdali svoje skúsenosti aj na seminároch v Bratislave.

Spoločnosť Worington, ktorá prednášky svetových lídrov do Bratislavy prináša, aktuálne rokuje aj s ďalšími TOP lídrami o realizovaní seminárov aj v Strednej Európe. Už v októbri 2016 sa manažéri a podnikatelia môžu tešiť na výnimočný dvojdňový seminár Total Business Mastery, ktorý povedie rešpektovaný biznis kouč Brian Tracy.

O Marshallovi Goldsmithovi
Dr. Marshall Goldsmith je svetovou autoritou v pomoci úspešným manažérom a lídrom pri dosahovaní pozitívnych a dlhotrvajúcich zmien v ich manažérskom správaní a vedení pracovných tímov. Je najlepšie hodnoteným výkonným koučom za posledné štyri roky podľa rebríčka Thinkers50. Počas svojej praxe pracoval s viac ako stopäťdesiatimi významnými generálnymi riaditeľmi a ich manažérskymi tímami. V oblasti vodcovstva školí firmy a koučuje TOP manažérov z rebríčka sto najväčších svetových spoločností podľa časopisu Fortune. V súčasnosti vyučuje na Dartmouth College Tuck School of Business a pravidelne prednáša aj na popredných vysokých školách. Viac informácií nájdete na stránke http://www.marshallgoldsmithlibrary.com/.