Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 1. jún 2024Meniny má Žaneta
< sekcia Ekonomika

Webglobe a Yegon spojili do jednej firmy

Po siedmych mesiacoch od akvizície sa firmy Webglobe a Yegon spojili do jednej firmy. Od 1.1.2015 fungujú spoločne ako Webglobe – Yegon, s.r.o. Foto: Webglobe – Yegon, s.r.o.

Bratislava 5. januára (OTS) - Po siedmych mesiacoch od akvizície sa firmy Webglobe a Yegon spojili do jednej firmy. Od 1. januára 2015 fungujú spoločne ako Webglobe – Yegon, s.r.o.

Zmeny, ktoré možno očakávať

Dcérska spoločnosť Yegon, s.r.o. k 1. januáru 2015 zanikla. Všetky jej záväzky, pohľadávky a zmluvné vzťahy prebrala materská spoločnosť Webglobe, s.r.o. Tá k tomu istému dňu zmenila názov na Webglobe – Yegon, s.r.o.

Začiatkom januára príde k zlúčeniu oboch registrátorov domén. V prípade slovenských .sk domén bude Webglobe – Yegon, s.r.o. vystupovať pod identifikátorom WEBG-0001. Registrovať bude približne 32 500 .sk domén. V počte .sk domén sa tak zaradí na druhú pozíciu.

Spojenie v prípade ostatných domén prebehne postupne počas roka.

Značky Webglobe aj Yegon ostávajú
Služby oboch spoločností ostávajú bez zmeny. Na stránke www.yegon.sk pod značkou Yegon a na www.webglobe.sk pod značkou Webglobe. K ním ostávajú k dispozícií aj pôvodné webové rozhrania na správu služieb (Webmaily, Kontrol Panel/Webpanel).

Aktuálne informácie o spoločných aktivitách nájdete na novom webe: www.webglobe-yegon.sk.