Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Ekonomika

Železničiari hľadajú dodávateľov na rekondičné pobyty

Ilustračné foto Foto: TASR/František Iván

Záujemcovia môžu predkladať svoje ponuky do 1. októbra tohto roku. V tendri sa nepoužije elektronická aukcia.

Bratislava 2. septembra (TASR) - Železničiari hľadajú dodávateľov rekondičných pobytov pre svojich zamestnancov na najbližšie tri až štyri roky. Celkovú cenu za ne odhadujú vo výške 1,91 milióna eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH).

Konkrétne nákladný dopravca Železničná spoločnosť Cargo (ZSSK Cargo) hľadá dodávateľa na rekondičné pobyty pre zamestnancov na roky 2014 až 2018. Má ísť o 14-dňové a 13-dňové pobyty, ktoré majú byť kompenzáciou sťažených pracovných podmienok pre ľudí pracujúcich vo firme a tiež prevenciou možného vzniku chorôb z povolania.

ZSSK Cargo odhaduje ich celkovú cenu na 1,06 milióna eur bez DPH a na zákazku už vyhlásilo súťaž. Tá je rozdelená do troch častí, ktoré sa týkajú pobytov zameraných napríklad na prevenciu chorôb obehového ústrojenstva, pohybového ústrojenstva či na prevenciu chorôb z povolania.

Záujemcovia môžu predkladať svoje ponuky do 26. septembra tohto roku. Kritériom pre výber víťaza bude najnižšia cena a v tendri sa použije elektronická aukcia. Zákazka nebude spolufinancovaná z eurofondov.

Súťaž na rekondičné pobyty pre svojich zamestnancov vyhlásil aj osobný dopravca Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK). Firma hľadá dodávateľa 14-dňových pobytov pre svojich pracovníkov v slovenských liečebných kúpeľoch. Pobyty majú byť na obdobie troch rokov a ZSSK odhaduje ich celkovú cenu vo výške 850.000 eur bez DPH.

Záujemcovia môžu predkladať svoje ponuky do 1. októbra tohto roku. Víťaz sa bude vyberať na základe ekonomicky najvýhodnejšej ponuky a tá sa bude posudzovať podľa viacerých kritérií. Napríklad celkovej ceny za pobyt, poskytnutých procedúr, ubytovania či bezplatnej dopravy zo železničnej stanice do miesta pobytu alebo vybavenia izby. V tendri sa nepoužije elektronická aukcia.