Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Ekonomika

Žilinská IT firma bodovala vo svete

Foto: HOUR

IT spoločnosť zo Žiliny získala ako prvá a doposiaľ jediná firma zo Slovenska prestížne medzinárodné ocenenie.

Žilina 12. októbra (OTS) - Spoločnosti HOUR sa podarilo úspešne reprezentovať Slovenskú republiku na najväčšom fóre európskeho formátu, ktoré sa venuje budúcnosti moderného cloudu - Eurocloud Forum 2016.
Aktuálny 7. ročník sa konal 5.- 6. októbra v Bukurešti pod záštitou organizácie Eurocloud Europe.

Odbornú porotu súťaže Eurocloud Forum Award 2016 si spoločnosť HOUR získala inovatívnym riešením eHuman – 24 hodinový personálny asistent, ktoré sa sústredí nielen na zlepšovanie procesov vo firme, ale aj na samotného zamestnanca a zefektívnenie jeho komunikácie so zamestnávateľom, v čom porota videla významnú pridanú hodnotu.

Zo slávnostného galavečera si spoločnosť odniesla Špeciálnu cenu poroty „One to watch“, ktorú osobne prevzal Riaditeľ obchodu a marketingu - Rastislav Wölcz spoločne s majiteľom HOUR Milanom Urbaníkom a obchodnou manažérkou Katarínou Mišutkovou. HOUR sa tak stal historicky prvým a doposiaľ jediným zástupcom zo Slovenska, ktorý na podujatí presvedčil medzinárodnú odbornú porotu.
Zástupcovia HOUR v spoločnosti jedného z členov poroty: Ing. Rastislav Wölcz, Dip Mgmt, Ing. Katarína Mišutková. Richard Sykes (člen poroty za UK) a Ing. Milan Urbaník
Foto: HOUR

Podľa Ing. Juraja Zelenaya CISA, zástupcu slovenskej pobočky organizácie Eurocloud, bola organizácia tohto ročníka vynikajúca. Podľa jeho slov podujatie mohlo hostiť viac ako 600 návštevníkov a počas jeho trvania sa prezentovalo okolo 50 spoločností z 15-tich európskych krajín. Všetky projekty, ktoré sa prihlásili do súťaže boli veľmi zaujímavé a podnetné.

Viac informácii o podujatí a všetkých ocenených nájdete v oficiálnej tlačovej správe združenia EuroCloud Europe.

Spoločnosť HOUR spol s r.o. prináša hodnoty do HR už viac ako 23 rokov. Ako autor informačných systémov HUMAN a Humanet, komplexného riešenia 24 hodinový personálny asistent a poskytovateľ outsourcingu personálnej a mzdovej agendy predstavuje stabilného partnera pre mnohé slovenské spoločnosti. V roku 2016 produkty HUMAN a HUMANET získali ocenenia aj počas EuroCloud Slovakia Day 2016 a zaradili sa medzi najlepšie slovenské cloudové riešenia. Viac informácii o spoločnosti nájdete na www.hour.sk.

Eurocloud forum predstavuje najväčšie európske zhromaždenie vládnych predstaviteľov, organizácií, firiem, start-upov, či jednotlivcov, ktorí sa venujú problematike cloudu a jeho budúcnosti. Každoročne od roku 2009 združuje úriaznivcov cloudu na spoločnej platforme s cieľom poukázať na zaujímavé európske trendy a novinky. Viac informácii o podujatí nájdete na jeho oficiálnej stránke.