Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 11. máj 2024Meniny má Blažena
< sekcia Ekonomika

Zvládnite predvianočný zhon s FerratumBank

Zvládnite predvianočný zhon s FerratumBank Foto: FerratumBank

A je to tu. Opäť sa k nám bleskovo blížia Vianoce, a vy opäť neviete čo skôr. Darčeky, hostina, nákupy, tradície. Nech máte v rodine akékoľvek sviatočné zvyky, určite väčšinou prevláda stres a krik.

Bratislava 19. decembra (OTS) - Vyhnite sa tento rok tomuto zaužívanému stereotypu a vychnutnajte si sviatky tak, ako sa patrí. Prežite ich tak, ako si zaslúžite. S nami to zvládnete ľavou zadnou. A navyše FerratumBank vám ponúka jedinečnú šancu – pôžičku zadarmo pre nových zákazníkov.

A kto vlastne sme?
Sme spoločnosť Ferratum, ktorá už roky poskytuje malé a rýchle pôžičky každému dospelému človeku bez rozdielu. Naše služby sme prispôsobili potrebám skutočných ľudí, ktorí nezvládajú poplatky za faktúry, prežívajú každé zvýšenie cien potravín, no hlavne chcú žiť spokojne a chcú, aby mohli svojim blízkym dopriať na Vianoce všetko po čom túžia. No a tu väčšina obyvateľov naráža na problém. Odhodlanie by bolo, no kde vziať peniaze?

My vám financie poskytneme! A je to také jednoduché. Stačí ak si podáte jednoduchú žiadosť o pôžičku. Máte dve možnosti. Buď kliknete na náš web, kde na vás vyskočí online formulár, alebo si zažiadate formou SMS. Obe možnosti sú rýchle a jednoduché. Doplníte niekoľko vašich údajov a vyberiete si sumu od 30 do 350 euro. Po odoslaní sa obratom dozviete to, či je vaša pôžička schválená. Pokiaľ áno, tak sa na druhý deň zbavíte všetkých finančných problémov, ktoré vás ťažia.

Všetko pôjde ako po masle
A to aj splácanie. Keďže poskytujeme menšie sumy, máme odlišný systém splácania než ostatné banky. S nami sa nebudete musieť stresovať a zriaďovať si splátkový kalendár. Vraciate totiž všetko jednorázovo. Navyše máte flexi voľbu, ktorá sa aktivuje pri každej vybavenej pôžičke automaticky.

To znamená, že splátku vrátite vo flexibilnom termíne od 7 do 30 dní od získania pôžičky. Nikomu nehlásite konkrétny dátum, ani iné údaje. Peniaze skrátka vrátite vtedy, keď uznáte za vhodné. A hneď budú Vianoce o 100% krajšie a pokojnejšie.