Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Fortunaliga

Čech Fořt prestupuje zo Slovana do Příbramu

Z tlačovej konferencie futbalového klubu ŠK Slovan Bratislava pred stredajším prvým zápasom play off futbalovej Ligy majstrov Slovan Bratislava - BATE Borisov (Bielorusko) v Bratislave v utorok 19. augusta 2014. Na snímke útočník Slovana Pavel Fořt. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Informovala o tom oficiálna webstránka českého klubu. Tridsaťjedenročného útočníka testovala Příbram od polovice januára.

Příbram 16. februára (TASR) - Český futbalista Pavel Fořt definitívne prestupuje zo Slovana Bratislava do aktuálne desiateho tímu Synot ligy 1. FK Příbram, v ktorom bol v uplynulých týždňoch na skúške. Informovala o tom oficiálna webstránka českého klubu.

Tridsaťjedenročného útočníka testovala Příbram od polovice januára. Fořt prišiel do Slovana v júli 2013, pričom v prvej sezóne bol spolu s Róbertom Vittekom s 12 gólmi najlepším strelcom tímu. V jesennej časti prebiehajúceho ročníka však nedokázal nadviazať na svoje predošlé výkony a vedenie bratislavského klubu s ním prestalo počítať.

Ako ďalej informovala webstránka 1. FK, příbramskú šatňu opúšťa pred jarnou časťou sezóny 15 hráčov, medzi nimi aj slovenský obranca Martin Husár.