Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Fortunaliga

El Maestro zostáva trénerom Spartaka Trnava, ponuku z Rakúska neprijal

Na snímke tréner Trnavy Nestor El Maestro. Foto: TASR/Branislav Račko

Tréner na adresu hráčov povedal, že tvoria jednu rodinu a musí s nimi zostať pokope.

Trnava 30. novembra (TASR) - Nestor El Maestro zostáva aj naďalej trénerom futbalistov fortunaligového Spartaka Trnava. Ponuku stať sa koučom rakúskeho Sturmu Graz sa rozhodol neprijať. Informoval o tom portál trnavskyhlas.sk.

"Na sto percent sa sústredím na dva zvyšné zápasy pred zimnou prestávkou. A tiež môžem povedať, že na sto percent tu budem aj 4. januára na úvodnom zraze zimnej prípravy. V Trnave mám fantastickú a veľmi špeciálnu skupinu hráčov. Rozhodol som sa zostať kvôli nim. Tvoríme jednu rodinu, musíme zostať pokope. Od začiatku som cítil plnú podporu od vlastníka klubu, prezidenta, generálneho manažéra, každého v klube. Cítim sa tu šťastný. V júni sme začali niečo nové, vydali sme sa na cestu. Nikto reálne nevedel, kam by mohla viesť, ale všetci sme verili, že by to mohlo byť niečo výnimočné. Teraz musíme pokračovať na tejto ceste všetci spoločne," " uviedol El Maestro pre trnavskyhlas.sk.

Stum Graz, účastník najvyššej rakúskej súťaže, bojuje so Salzburgom o titul. Napriek tomu hľadá na post šéfa realizačného tímu nového muža. El Maestro vedie Trnavu od začiatku prebiehajúcej sezóny, mužstvo pod jeho vedením senzačne figuruje na čele tabuľky po 17. kole Fortuna ligy so šesťbodovým náskokom pred MŠK Žilina.