Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

FL: ŠK Slovan spustil predaj vstupeniek na najbližšie domáce zápasy

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Rekordný 8-násobný majster SR spustil vo štvrtok predaj balíčka „Nedeľa na Tehelnom poli, ktorý platí na najbližší zápas s Dunajskou Stredou i na nasledujúci domáci duel s Michalovcami.

Bratislava 14. marca (TASR) - Slovenský futbalový klub ŠK Slovan Bratislava pri príležitosti návratu na Tehelné pole zaznamenal rekordnú návštevu v histórii samostatnej slovenskej ligy (22.500 divákov), a taktiež hneď po zápase s Trnavou aj vysoký dopyt po vstupenkách na ďalšie ligové duely. Klub sa preto rozhodol využiť vo svete bežne využívaný koncept predaja vstupeniek prostredníctvom výhodného balíčka.

Rekordný 8-násobný majster SR spustil vo štvrtok predaj balíčka „Nedeľa na Tehelnom poli,“ ktorý platí na najbližší zápas s Dunajskou Stredou (31. marca o 15.00) i na nasledujúci domáci duel s Michalovcami (7. apríla o 15.00). Termín zápasu so Zemplínom ešte definitívne potvrdí Prezídium ÚLK. Balíček ponúka garanciu najlepšieho miesta na štadióne. Fanúšikovia, ktorí si zakúpia balíkovú vstupenku, získajú aj vstup na prípravný zápas ŠK Slovan – MFK Karviná (22. marca o 17:00), šál z limitovanej edície SPOLU SME SLOVAN a taktiež bezplatné doručenie klubového magazínu ŠK Slovan.

„Ako sme už avizovali, záujem o vstupenky na zápas s Dunajskou Stredou je naozaj enormný. Preto sme citlivo zvažovali ako pristúpiť k ich predaju. Rozhodli sme sa pre balíkovú vstupenku, ktorá okrem duelu s Dunajskou Stredou zahŕňa aj nasledujúci domáci zápas s Michalovcami. Nechceli sme ísť do rizika, že by na duel s DAC bol štadión naplnený veľkým počtom návštevníkov, ktorých primárnym cieľom by bolo pozrieť si nový štadión. Zároveň aj v oficiálnej udalosti na Facebooku evidujeme veľký záujem zo strany fanúšikov DAC, a chceme sa vyhnúť tomu, že by priaznivci súpera boli mimo svojho sektora po celom štadióne. V prvom rade chceme, aby sa na tento zápas dostali fanúšikovia Slovana, ktorí dychtivo čakali na náš návrat domov a majú záujem podporiť naše mužstvo nielen v súboji s DAC, ale aj v tom nasledujúcom s Michalovcami,“ citovala oficiálna tlačová správa klubu marketingového riaditeľa Tomáša Straku.

Balíkové vstupenky sa predávajú on-line výhradne na Ticketmedia.sk a taktiež na predajných miestach spoločnosti. Klub fanúšikom zdôrazňuje, aby si kupovali vstupenky výhradne prostredníctvom oficiálneho ticketingového partnera a nie cez priekupníkov typu Viagogo a podobne. Platnosť vstupenky vie klub garantovať len pri kúpe cez oficiálneho ticketingového partnera. Predaj samostatných vstupeniek na zápasy s Dunajskou Stredou a Michalovcami spustia 27. marca.