Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

Senica zbrojí, po Vaščákovi s Jarabicom prišiel nigérijský mladík

Na snímke tréner FK Senica Ivan Vrabec (uprostred) počas tréningu pred štartom nového ročníka Fortuna ligy v Senici 19. júla 2017. Foto: TASR/Lukáš Grinaj

Je kmeňovým hráčom Interu Bratislava.

Senica 4. augusta (TASR) - Futbalový fortunaligista FK Senica získal mladého nigérijského ofenzívneho hráča Pentecosta Ikedinachiho Obiechinu, ktorý je kmeňovým hráčom Interu Bratislava.

"Od pôsobenia v Senici čaká, že sa nielen zlepší v individuálnych činnostiach, ale predovšetkým v prípade šance pomôže klubu k dobrým výsledkom," uviedol oficiálny web Záhorákov.

Stredová os Senice sa dočkala aj ďalšej významnej posily, novým hráčom sa stal skúsený 33-ročný Blažej Vaščák. Ten v minulej sezóne pôsobil v neďalekej Skalici. Na svojom konte má viac ako stovku štartov v slovenskej najvyššej súťaži. Okrem nej si pridal polstovku v talianskej Serie B a ďalších 13 štartov aj v najvyššej talianskej súťaži. Pôsobil aj v najvyššej súťaži v Poľsku a tucet zápasov odohral aj v Lige majstrov. Už skôr do tímu trénera Ivana Vrabca pribudol aj skúsený obranca Marián Jarabica.