Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

Futbalový Slovan podpísal profesionálnu zmluvu s obrancom Kozlovským

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Člen staršieho dorastu (do 19 rokov) dostal zmluvu na tri roky s opciou na ďalšie dva.

Bratislava 10. marca (TASR) - Vedenie futbalového klubu ŠK Slovan Bratislava podpísalo profesionálny kontrakt s obrancom Samuelom Kozlovským. Člen staršieho dorastu (do 19 rokov) dostal zmluvu na tri roky s opciou na ďalšie dva.

"Chceme pokračovať v trende podpisovania mladých perspektívnych futbalistov s výhľadom do budúcnosti. Naďalej rokujeme aj s ďalšími mladými hráčmi, s ktorými plánujeme podpísať profesionálny kontrakt. Robíme všetko, aby sme našim futbalistom v Akadémii ŠK Slovan vytvorili ideálne podmienky pre ich napredovanie. Výkonnosť hráčov v každej kategórii pozorne sledujeme. Je len na hráčoch, aby sa svojou tvrdou prácou a poctivým prístupom prebojovali do prvého mužstva. Myslíme perspektívne. Do budúcna chceme vo všetkých smeroch v klube naďalej napredovať," vyhlásil viceprezident klubu Ivan Kmotrík ml.

"Je pre mňa veľká česť podpísať profesionálny kontrakt so Slovanom Bratislava. Zároveň je to záväzok, aby som sa stále zlepšoval a bol príkladom pre spoluhráčov v doraste. Rád by som sa chcel postupne prepracovať do prvého tímu a urobím všetko, aby som tam o pár rokov mohol byť. Verím, že si raz zahrám na novom Tehelnom poli pred plným hľadiskom," povedal pre web skslovan.com 17-ročný ľavý obranca.