Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Fortunaliga

Hapal dostal od Senice povolenie, môže so Sláviou rokovať o kontrakte

Na snímke tréner FK Senica Pavel Hapal Foto: TASR/Martin Baumann

Hapal zasadol na lavičku Senice v marci po druhom kole jarnej časti, keď nahradil odvolaného Eduarda Pagáča.

Senica 12. júna (TASR) - Slovenský futbalový klub FK Senica dal súhlas jeho trénerovi Pavlovi Hapalovi rokovať s českým prvoligistom Slaviou Praha. V prípade, že by český tréner tesne pred štartom prípravy na novú sezóny opustil Záhorie, nahradiť by ho mohol bývalý reprezentačný tréner Slovenska Michal Hipp. Informovalo o tom štvrtkové vydanie denníka Šport.

"Pavela Hapal má u nás zmluvu ešte na rok, keď prichádzal do klubu, rátali sme s ním na dlhšie obdobie, nielen do konca ročníka. Ale nemôžeme ovplyvniť interes zo strany silnejších, väčších, historicky úspešnejších klubov. Hapalovi sme dali súhlas na rokovanie so Slaviou. On nám korektne oznámil, že pražský klub ho oslovil, pre nás je korektné nebrániť mu v rokovaní. Keďže Pavel je na ešte na dovolenke v zahraničí, jeho rozhovory so Slaviou budú v piatok. V prípade, že by sme sa trojstranne dohodli na jeho uvoľnení, budeme mať víkend na to, aby sme riešili trénerskú otázku u nás," povedal pre Šport prezident klubu Viktor Blažek.

Hapal zasadol na lavičku Senice v marci po druhom kole jarnej časti, keď nahradil odvolaného Eduarda Pagáča. Na margo angažovania Michala Hippa, Blažek dodal: "Isteže, aj takáto možnosť existuje."