Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Fortunaliga

Krstovič odchádza z DAC Dunajská Streda do Lecce

Na snímke vľavo Atli Gregersen (Víkingur) a vpravo Nikola Krstovič (DAC) v odvete 2. predkola Európskej konferenčnej ligy (EKL) vo futbale FC DAC 1904 Dunajská Streda - Víkingur Göta v Dunajskej Strede vo štvrtok 28. júla 2022. Foto: TASR - Edmund Örzsik

Dvadsaťšesťročný Krstovič bol v uplynulej sezóne s 18 gólmi najlepším strelcom DAC. Mal výrazný podiel na tom, že tím zo Žitného ostrova dlho bojoval so Slovanom Bratislava o majstrovský titul.

Lecce 18. augusta (TASR) - Čiernohorský futbalový útočník Nikola Krstovič prestupuje z DAC Dunajská Streda do talianskeho klubu US Lecce. Vedenie účastníka Serie A sa dohodlo so slovenským vicemajstrom na odstupnom 4,5 milióna eur vrátane bonusov. Informovali o tom talianske médiá.

Dvadsaťšesťročný Krstovič bol v uplynulej sezóne s 18 gólmi najlepším strelcom DAC. Mal výrazný podiel na tom, že tím zo Žitného ostrova dlho bojoval so Slovanom Bratislava o majstrovský titul. V Lecce v piatok absolvuje lekárske testy a následne by mal podpísať kontrakt.