Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Fortunaliga

Po Seredi si Trabzonspor zmeria sily s majstrovskou Žilinou

Na snímke zľava hráči Serede Denis Ventúra, Martin Mečiar, Marko Malunovič a hráč Trabzonsporu Juraj Kucka počas prípravného futbalového zápasu ŠKF Sereď - Trabzonspor FC v pondelok 24. júla 2017 v Seredi. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

V drese šiesteho tímu minuloročnej tureckej Super Lig sa môže predstaviť aj trojica Slovákov - Juraj Kucka, Ján Ďurica a Matúš Bero.

Žilina 24. júla (TASR) - Po druholigovej Seredi si s tureckým futbalovým klubom Trabzonspor zmeria sily aj úradujúci slovenský majster MŠK Žilina. Ich vzájomný duel je na programe v stredu 26. júla o 18.00 h v Šamoríne.

V drese šiesteho tímu minuloročnej tureckej Super Lig sa môže predstaviť aj trojica Slovákov - Juraj Kucka, Ján Ďurica a Matúš Bero. "Využili sme situáciu, v Európe nepokračujeme, a tak sme hľadali zaujímavú medzinárodnú konfrontáciu. Naskytol sa nám zápas s Trabzonsporom, navyše okorenený účasťou našich reprezentantov v ich drese, preto sme prijali túto možnosť, hoci sa nám už rozbehla liga," uviedol pre klubový web MŠK Žilina tréner Adrián Guľa.

Zápas sa odohrá za zatvorenými bránami štadióna bez prítomnosti divákov.