Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Fortunaliga

V Ružomberku góly nepadli, MFK s Michalovcami remizoval 0:0

Ilustračná snímka. Foto: TASR

V zápase slabej úrovne bolo minimum šancí, pričom ani jedna z kategórie vyložených.

Ružomberok 30. septembra (TASR) - futbalisti MFK Ružomberok remizovali v 9. kole Niké ligy s MFK Zemplín Michalovce 0:0. V zápase slabej úrovne bolo minimum šancí, pričom ani jedna z kategórie vyložených.

MFK Ružomberok – MFK Zemplín Michalovce 0:0

Rozhodovali: Kráľovič – Čajka, Bobko, bez kariet, 1120 divákov

Ružomberok: Krajčírik – Malý, Gabriel, Selecký – Luterán, Lavrinčík, Zsigmund (79. Múdry) – Gerec (79. Boďa), Chrien (60. Domonkos), Šefčík (79. Tučný) – Hladík (60. Chobot).

Michalovce: Száraz – Magda, Jeřábek, Volanakis, Bahi – Žofčák (70. Danko), Bednár (46. Shimamura) Karasjuk – van Kesel (81. Šimko), Pavúk (70. Vaško), Marcin.


hlasy:

Peter Tomko, tréner Ružomberka:
„Pre nás to bol ťažký zápas, ale ani nie kvôli súperovi. Chlapcom po dvoch predchádzajúcich náročných stretnutiach, chýbali sily v poslednej tretine ihriska. A to, podľa mňa, rozhodlo. My sme celý zápas dominovali, ale neboli sme schopní vpredu byť trochu variabilnejší a kreatívnejší, aby sa skórovalo. Z toho pohľadu asi spravodlivá remíza, hoci nás to mrzí. Chalani všetky tri dueli odmakali, no bohužiaľ, dnes máme iba bod.“

Peter Struhár, tréner Michalovce: „Každý mohol vidieť, s akým cieľom sme prišli, že chceme bodovať. Nebol to jednoduchý zápas, veľmi rýchlo sa udiali nejaké veci, hlavne to, že sme sa objavili v klube. Musím pochváliť chalanov za to, že sa držali taktického plánu. Našim cieľom bolo zastabilizovať obranu, lebo bolo známe, že tam nás tlačí topánka a ten zámer bol aj splnený. Dalo sa čakať, že v druhom polčase sa nám to viac otvorí priestor a keby sme mali trochu viac šťastia, mohol z dvoch šancí padnúť nejaký gól. S bodom som však spokojný, myslím si, že stretnutie bolo vyrovnané.“