Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Fortunaliga

Van Kessel sa vracia do AS Trenčín

Útočník Trenčína Gino van Kessel (vľavo) a ružomberský útočník Adam Zreľák počas zápasu 19. kola slovenskej futbalovej Corgoň ligy medzi MFK Ružomberok a AS Trenčín v Ružomberku v sobotu 30. novembra 2013. Foto: TASR/Dušan Hein

Nadchádzajúce sústredenie v tureckom Beleku absolvuje káder pod vedením trénera Martina Ševelu už aj s navrátilcom z druhej francúzskej ligy.

Trenčín 2. februára (TASR) - Holandský futbalista Gino van Kessel sa vracia do tímu slovenského fortunaligistu AS Trenčín, informoval oficiálny web po jeseni druhého mužstva tabuľky najvyššej súťaže. Nadchádzajúce sústredenie v tureckom Beleku absolvuje káder pod vedením trénera Martina Ševelu už aj s navrátilcom z druhej francúzskej ligy, ktorý bol v minulom ročníku najproduktívnejším hráčov AS v domácej súťaži, keď k desiatim gólom pridal deväť prihrávok.

Pre dvadsaťjedenročného krídelníka je pripravený kontrakt na dva a pol roka. "Predĺžil sa nám proces príchodu nami vybraných hráčov na posty krídelníkov. Vzhľadom na komplikované a zdĺhavé vybavovanie ich pobytu na Slovensku budú k dispozícii za jeden alebo dva mesiace. Z tohto dôvodu sme hľadali aj inú alternatívu. Naskytla sa nám táto možnosť. Príliš sme neváhali. Fanúšikovia mali Gina veľmi radi, poznáme jeho kvality a on pozná prostredie v klube. Sme radi, že sa k nám vracia. Veríme, že toto spojenie bude prospešné pre obe strany," citoval astrencin.sk generálneho manažéra AS Róberta Rybníčka.

Van Kessel pricestoval na Slovensko počas víkendu a od pondelka sa zapojil do tréningového procesu. "Som šťastný, že môžem byť opäť v Trenčíne. Mám z toho veľmi dobrý pocit. Akoby som sa vracal domov. V klube stále pracuje veľa ľudí a hráčov, ktorých dobre poznám. Už sa teším na štart ligovej súťaže," povedal Van Kessel.