Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Fortunaliga

Zlaté Moravce povedie v novej sezóne Cifranič

Na snímke tréner Vladimír Cifranič. Foto: TASR - Ján Krošlák

Cifranič trénoval v najvyššej slovenskej súťaži z pozície hlavného kormidelníka AS Trenčín.

Zlaté Moravce 12. júna (TASR) - Novým trénerom futbalového klubu FC ViOn Zlaté Moravce sa stal Vladimír Cifranič. Štyridsaťosemročný kouč nahradil vo funkcii odchádzajúceho Ivana Galáda, ktorý v uplynulej sezóne prispel k záchrane klubu vo Fortuna lige.

Cifranič trénoval v najvyššej slovenskej súťaži z pozície hlavného kormidelníka AS Trenčín. "Som rád, že sme sa s vedením dohodli na spoločnej spolupráci. O pár dní začíname prípravu, ktorá bude pre nás dôležitá. Budeme počas nej usilovne pracovať, aby sme počas sezóny robili radosť ľuďom v Zlatých Moravciach," uviedol nový tréner v tlačovej správe klubu, v ktorom pôsobil aj ako hráč v sezóne 2006/2007: "Na ViOn mám krásne spomienky, ľudia tu boli vždy milí. Prostredie je rovnako príjemné ako predtým."

Jeho predchádzajúcim zamestnávateľom bol druholigový MFK Púchov. "Rokovania boli veľmi rýchle, trvali v podstate jeden deň. Počas ostatných troch sezón sme boli s Cifraničom viackrát v kontakte, spojenie ale vyšlo až do tretice. Tešíme sa, sme presvedčení, že sme získali výborného a skúseného trénera, ktorý má aj výborné charakterové vlastnosti," povedal generálny manažér ViOnu Marek Ondrejka.