Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Futbal

Atletico trápia po víťazstve v derby nad Realom zranenia i tresty

Hráči Atletica zľava Arda Turan, Koke a Diego Godin. Foto: TASR/AP

Trénerovi Diegovi Simeonemu budú v najbližšom ligovom zápase na ihrisku Celty Vigo chýbať pre zranenia alebo tresty viacerí hráči. Najhoršie dopadol stredopoliar Koke.

Madrid 9. februára (TASR) - Futbalisti Atletica Madrid počítajú po víkendovom dominantnom víťazstve nad mestským rivalom Realom Madrid 4:0 straty. Trénerovi Diegovi Simeonemu budú v najbližšom ligovom zápase na ihrisku Celty Vigo chýbať pre zranenia alebo tresty viacerí hráči.

Najhoršie dopadol stredopoliar Koke, ktorý v derby s Realom utrpel zranenie stehenného svalu na ľavej nohe a striedal už v 10. minúte. Koke vynechá nielen duel vo Vigu, ale nebude hrať ani v ďalších dueloch proti Almerii a Seville a chýbať bude aj v Lige majstrov proti Bayeru Leverkusen.

Zranenie utrpel v súboji s Realom aj jeho náhradník Saul Niguez, ktorý krátko po príchode na ihrisko strelil druhý gól Atletica a prihral na tretí Antoinovi Griezmannovi. Práve v momente, keď ponúkol gólovú prihrávku francúzskemu útočníkovi, si však zranil koleno. Uruguajský obranca Diego Godin síce zápas dohral, ale následné vyšetrenia odhalili, že má zlomený nos. Vo Vigu nemôže Simeone počítať ani s "vykartovanými" Ardom Turanom a Raulom Garciom.