Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Futbal

Erik Sabo opúšťa Trnavu, stal sa novou posilou PAOK-u Solún

Na snímke hráč Trnavy Erik Sabo premieňa pokutový kop v odvetnom zápase 3. predkola Európskej ligy FC Spartak Trnava - PAOK Solún v Zlatých Moravciach 6. augusta 2015. Foto: TASR/Lukáš Grinaj

Sabo berie pôsobenie v Solúni, ktorý vyradil Trnavu v 3. predkole Európskej ligy, ako novú výzvu.

Trnava 8. augusta (TASR) - Fortunaligový klub FC Spartak Trnava sa dohodol na prestupe stredopoliara Erika Saba do PAOK-u Solún. V pondelok absolvuje 23-ročný univerzál v gréckom klube lekársku prehliadku a ak bude úspešná, podpíše kontrakt. O jeho dĺžke sa práve rokuje.

"Pre Spartak Trnava ide o mimoriadne výhodnú ponuku, samozrejme klub akceptuje aj želanie samotného hráča posunúť sa ďalej v kariére a hrať v kvalitnom európskom tíme. Zároveň to Spartak považuje ako pozitívnu prezentáciu svojho odchovanca a "bílích andelov" v Európe," informoval TASR Marek Ondrejka, PR manažér Spartaka Trnava.

Sabo berie pôsobenie v Solúni, ktorý vyradil Trnavu v 3. predkole Európskej ligy, ako novú výzvu. "Takáto možnosť neprichádza každý deň, samozrejme som veľmi šťastný. Asi žiadny futbalista by nezaváhal ani na sekundu. Je to veľký posun mojej profesionálnej kariére. Som nesmierne vďačný, že mi Spartak dal šancu hrať najvyššiu súťaž. Rovnako moje poďakovanie patrí ľuďom, ktorí mi umožnili odísť a vyskúšať si niečo nové. Spartak je pre mňa aj naďalej srdcovou záležitosťou. Stále mu budem držať palce. Chcem si ale vyskúšať niečo nové. Je to pre mňa veľká výzva. Verím, že takto to pochopia moji aj trnavskí fanúšikovia," zdôraznil Sabo.