Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Futbal

Futbalisti Bagherie si strelili osem vlastných gólov

Ilustračné foto Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Duel ôsmej talianskej ligy medzi Borgata Terrenove a Bagheriou sa skončil výsledkom 14:3.

Rím 7. februára (TASR) - Talianskou futbalovou scénou otriasa ďalší škandál. Disciplinárna komisia Talianskej futbalovej federácie (FIGC) vyšetruje stredajší zápas medzi dvoma klubmi z ôsmej ligy. Duel medzi Borgata Terrenove a Bagheriou sa skončil bizarným výsledkom 14:3, keď si hráči Bagherie v posledných desiatich minútach stretnutia strelili neuveriteľných osem vlastných gólov.

Zápas sa odohral v rámci pohárovej súťaže Coppa Sicilia, v trojčlennej skupine okrem spomenutých mužstiev figurovalo aj tím z Partinicaudace.

Hráči Bagherie, ktorí potrebovali na postup do ďalších bojov aspoň bod za remízu, prehrávali desať minút pred koncom 3:4. Borgata vzápätí dvakrát rýchlo skórovala a stav 3:6 zrejme domácich psychicky totálne položil. Následne hráči Bagherie úplne rezignovali a výsledok "prikrášlili" ôsmimi gólmi do vlastnej siete.

"Sami sme neverili tomu, čo sa na ihrisku udialo. Po zápase mi ich kapitán povedal, že oni budú radšej keď postúpime my, a nie tím z Partinicaudace," citoval šokovaného trénera Borgaty Ignazia Chianettu portál Siciliaingol.

Regionálny president FIGC pre Sicíliu Sandro Morgana uviedol, že vedenie ligy bizarný zápas podrobí riadnemu vyšetrovaniu a udelí príslušné tresty.