Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Futbal

Zlaté Moravce hlásia skoro vypredané na baráž SR 21 s Talianskom

Na snímke rekonštrukcia futbalového štadióna ViOn Zlaté Moravce Foto: TASR/Henrich Mišovič

Do predaja sa dostalo posledných 176 kusov vstupeniek.

Bratislava 8. októbra (TASR) - Dva dni pred úvodným barážovým zápasom slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov o ME 2015 proti Taliansku v Zlatých Moravciach (piatok 10. októbra, 17.00) je duel už takmer vypredaný. Podľa informácie oficiálneho webu Slovenského futbalového zväzu (SFZ) sa v stredu odovzdalo do predaja posledných 176 kusov vstupeniek.

Do 8. októbra bolo predaných cez predajcu Ticketportal asi 1500 ks vstupeniek, cez predajné miesto FC ViOn 884 ks vstupeniek a cez SFZ 300 ks vstupeniek, teda spolu zhruba 2700 ks. Prostredníctvom SFZ a FC ViOn Zlaté Moravce bolo distribuovaných cca 840 ks nepredajných vstupeniek (pre partnerov, VIP, novinárske miesta).

"Do predaja bude ešte dnes odovzdaných posledných 176 ks vstupeniek. Tieto sa budú predávať výhradne na čerpacej stanici FC ViOn v Zlatých Moravciach. V prípade vypredania vstupeniek, ktoré sa dnes dostanú do obehu, už žiadne ďalšie vstupenky nebudú k dispozícii, keďže sa naplní kapacita štadióna, a zápas bude označený ako "vypredaný"," informoval SFZ.