Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Futbal

Tomáš Ďubek si doliečuje koleno, prvý jarný zápas chce stihnúť

Tomáš Ďubek, ilustračné foto. Foto: TASR

Liberec 12. februára (TASR) - Slovenský futbalista Tomáš Ďubek si doliečuje zranené koleno, no zatiaľ nie je isté, či stihne úvodný zápas jarnej časti českej ligy. Stredopoliar Slovana Liberec nedohral januárový prípravný duel proti Trenčínu, no k mužstvu by sa chcel čoskoro pripojiť. "Dvadsiateho druhého januára som absolvoval artroskopiu.

Liberec 12. februára (TASR) - Slovenský futbalista Tomáš Ďubek si doliečuje zranené koleno, no zatiaľ nie je isté, či stihne úvodný zápas jarnej časti českej ligy. Stredopoliar Slovana Liberec nedohral januárový prípravný duel proti Trenčínu, no k mužstvu by sa chcel čoskoro pripojiť.

"Dvadsiateho druhého januára som absolvoval artroskopiu. Pár dní som mal barle, ale potom som už začal s rehabilitáciou," uviedol Ďubek pre web zastupiteľskej spoločnosti csm-agency.sk. Aj napriek zraneniu však odcestoval s tímom na sústredenie do Turecka. "Okrem toho, že tam bolo príjemné počasie, mal som tam aj výborne podmienky na rehabilitáciu. Na 90 percent som absolvoval všetky cvičenia. Našťastie koleno drží, ani raz mi nenatieklo," pokračoval 27-ročný futbalista.

Ako sám tvrdí, prvý súťažný zápas po zimnej prestávke proti Slavii Praha by rád stihol. "Od budúceho týždňa sa chcem pripojiť k mužstvu. Dúfam, že stihnem úvodný duel jarnej časti ligy, ktorý je na programe 21. februára," dodal Ďubek.