Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Futbal

Stredopoliar Ľupták v DAC skončil, hľadá si nového zamestnávateľa

Na snímke futbalista Dunajskej Stredy Branislav Ľupták (vpravo). Foto: TASR/Edmund Örzsik

Ľupták prišiel do DAC začiatkom roka 2015 z banskobystrickej Dukly, spolu si žlto-modrý dres obliekol v 70 ligových stretnutiach a strelil štyri góly.

Dunajská Streda 12. januára (TASR) - Slovenský futbalový stredopoliar Branislav Ľupták ukončil pôsobenie v DAC Dunajská Streda. Ako informoval klub na oficiálnom webe, posledným decembrovým dňom sa 26-ročnému hráčovi skončila zmluva a po troch rokoch opúšťa Žitný ostrov.

Ľupták prišiel do DAC začiatkom roka 2015 z banskobystrickej Dukly, spolu si žlto-modrý dres obliekol v 70 ligových stretnutiach a strelil štyri góly. Hráč návrh klubu na ďalšiu spoluprácu neprijal. "Momentálne si hľadám nového zamestnávateľa. Mám niekoľko ponúk zo zahraničia, uvidíme, ktorá bude pre mňa najvýhodnejšia. Na DAC budem spomínať len v dobrom. Prežil som tu naozaj pekné tri roky a spoznal veľa nových priateľov, či už spomedzi spoluhráčov alebo ľudí pri mužstve. Ďakujem trénerom, ktorých som zažil, pánovi Világimu, že som tu mohol byť a pánovi prezidentovi Véghovi, ktorý mi pomohol pri prestupe do DAC. Zahral som si aj na krásnom štadióne pred super fanúšikmi a želám im, aby s mužstvom zažili veľa úspechov," povedal.