Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Futbal

Futbal: Kontroverzný Osvaldo skúsi šťastie na hosťovaní v Boca Juniors

Hráč Interu Miláno Pablo Daniel Osvaldo oslavuje štvrtý gól do bránky Sassuolo vo futbalovom zápase talianskej ligy Serie A v Miláne 14. septembra 2014. Foto: TASR/AP

Taliansky futbalový reprezentant Pablo Daniel Osvaldo definitívne odchádza na hosťovanie z Interu Miláno, resp. FC Southampton do argentínskeho klubu Boca Juniors. Informovala agentúra AP.

Miláno 12. februára (TASR) - Taliansky futbalový reprezentant Pablo Daniel Osvaldo definitívne odchádza na hosťovanie z Interu Miláno, resp. FC Southampton do argentínskeho klubu Boca Juniors. Informovala agentúra AP.

Na webe Interu vo štvrtok v krátkom komuniké oznámili, že kontroverzný útočník so súhlasom Southamptonu bude hrať v Argentíne. Osvaldo prišiel do Interu minulý august na hosťovanie do konca sezóny zo Southmaptonu, ale dostal sa do verejného konfliktu so spoluhráčom a partnerom v útoku Maurom Icardim. V klube ho tiež suspendovali, keď bez povolenia dva dni absentoval na tréningoch.

Už minulý rok ho musel potrestať zákazom činnosti aj Southampton, keďže sa dostal do konfliktu so spoluhráčom Jose Fontem. Preto musel ísť na hosťovanie do Juventusu. Osvalda tiež vyhodili z talianskej reprezentácie pred Pohárom konfederácií 2013 po tom, ako inzultoval trénera v jeho bývalom klube AS Rím.