Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Futbal

Škrtelova dohoda s Liverpoolom ešte nie je spečatená

Martin Škrtel Foto: TASR/AP Photo

Slovenský stopér mal s "The Reds" ešte rok platnú zmluvu. Po skončení uplynulej sezóny sa o jeho služby intenzívne zaujímal aj Inter Miláno.

Liverpool 18. júna (TASR) - Spoločnosť Stars and Friends, ktorá zastupuje slovenského futbalistu Martina Škrtela, dementovala informácie ohľadom podpisu nového kontraktu s jeho súčasným zamestnávateľom FC Liverpool. Ten v priebehu dňa avizovali viaceré britské médiá.

Podľa výkonnej riaditeľky spoločnosti Martiny Nehézovej k definitívnej dohode zatiaľ neprišlo. Facebookové konto slovenského reprezentanta, ktoré taktiež sprostredkovalo predĺženie spolupráce, je podľa jej slov falošné. "Žiadna zmluva podpísaná nie je. Jej verziu máme na stole, Martin si však užíva dovolenku a čakáme na jeho návrat," uviedla v telefonickom rozhovore pre TASR Nehézová.

Na margo Škrtelovej budúcnosti dodala: "Stále rokujeme s FC Liverpool a Martin sa ešte nerozhodol. Nechápeme, kde sa toto celé vzalo. Ideme riešiť, kto je adminom falošného profilu, na ktorom boli uverejnené nepravdivé informácie."

K vzniknutej situácii sa prostredníctvom svojej zastupiteľskej spoločnosti vyjadril aj Škrtel. Podľa Stars and Friends už vyvodzuje aj príslušné kroky na ochranu svojej osoby na spomínanej sociálnej sieti. "Na Facebooku mám vlastný profil, ktorý používam na komunikáciu s fanúšikmi a spravujem ho prostredníctvom spoločnosti Stars and Friends. Od profilu, na ktorom bola táto informácia zverejnená, sa dôrazne dištancujem. Nezakladal som ho, ani netuším, kto je jeho adminom," uviedol.

Škrtelove slová potvrdil jeho agent Karol Csontó: "V tejto chvíli môžem potvrdiť iba toľko, že rokujeme s klubom FC Liverpool, no zatiaľ nedošlo k podpisu žiadnej zmluvy. Hneď ako sa tak stane, budeme fanúšikov a médiá informovať."