Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 7. máj 2024Meniny má Monika
< sekcia Futbal

Slovensko si po druhýkrát ľahko poradilo s Litvou

Ilustračná snímka. Foto: TASR Pavel Neubauer

V prvom vzájomnom stretnutí uspeli Slováci 4:1.

Poprad 30. októbra (TASR) - Slovenskí futsalisti zdolali v utorňajšom prípravnom zápase v Poprade Litvu 6:0. Hetrikom sa prezentoval Tomáš Drahovský. V prvom vzájomnom stretnutí uspeli Slováci 4:1.

"Odveta s Litvou sa niesla v podobnom duchu ako prvý zápas. Počas celého súboja sme mali územnú prevahu a vytvorili si veľa gólových príležitostí. Súper hral veľmi stiahnuto a našu bránku ohrozoval len sporadicky a čo bolo potrebné, vyriešili spoľahlivo Oberman s Karpiakom. Tešíme sa z dvoch víťazstiev, no pri všetkom rešpekte k súperovi, Litva v Poprade nepredviedla výkony ani medzinárodného priemeru, preto by som výsledky nepreceňoval. Naopak, treba ešte veľa pracovať na našej hre a to po každej stránke. Za prístup počas celého zrazu však musím hráčov pochváliť, je vidieť, že chcú na sebe pracovať," citovala stránka futsalslovakia.sk slová asistenta trénera Martina Rejžeka.

V termíne 3.-5. decembra by sa mal na Slovensku konať medzinárodný turnaj Slovak Futsal Week za účasti domácej reprezentácie a dvoch medzinárodne silných súperov Ruska a Iránu.

Slovensko – Litva 6:0 (1:0)

Góly: Drahovský 3, Čeřovský, Marušinec, Greško

zostava SR: Obermann – Drahovský, Kozár, Směřička, Rick – Ostrák, Hudek, Štefaňák, Marušinšc, Štrbák, Greško, Čeřovský, Turek