Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Futbal

Messiho Miami vypadlo vo štvrťfinále Ligy majstrov zóny CONCACAF

Lionel Messi z Interu Miami reaguje po tom, čo Nemec Berterame z Monterrey strelil druhý gól jeho tímu počas štvrťfinálového druhého zápasu CONCACAF Champions Cup na štadióne BBVA v Monterrey, Mexiko, v stredu 10. apríla 2024. Foto: TASR/AP

Messi vynechal pre svalové zranenie takmer mesiac a vo štvrtok bol v základe prvýkrát od návratu.

Monterrey 11. apríla (TASR) - Futbalisti Interu Miami v zostave s hviezdnym Lionelom Messim vypadli vo štvrťfinále Ligy majstrov zóny CONCACAF. V dvojzápase nestačili na mexické Monterrey 1:2 a 1:3 (v). Argentínčan chýbal v prvom stretnutí pre zranenie, v odvete asistoval pri jedinom góle Diega Gomeza. Monterrey zvedie súboj o finále so šampiónom MLS Columbusom.

Messi vynechal pre svalové zranenie takmer mesiac a vo štvrtok bol v základe prvýkrát od návratu. V 25. minúte mal zrejme najväčšiu šancu zápasu, no zvnútra šestnástky mieril nad. V nadstavení prvého polčasu skóroval za hostí Luis Suarez, jeho gól však neplatil pre ofsajd. Za stavu 3:0 v 78. minúte dostal druhú žltú kartu jeho spoluhráč Jordi Alba. Asistenciu si Messi pripísal o sedem minút neskôr, keď zahrával priamy kop.