Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Futbal

Po prehre bol dosť nahnevaný, ale na oslavu musel ísť, vraví agent CR7

Cristiano Ronaldo Foto: TASR/AP

Ronaldov Real utŕžil v sobotu od mestského rivala Atletica debakel 0:4, to však nezabránilo hviezdnemu krídelníkovi aby si užil oslavu svojich 30. narodenín.

Madrid 9. februára (TASR) - Agent portugalského futbalistu Cristiana Ronalda bránil svojho klienta, ktorý sa bujaro zabával len niekoľko hodín po zahanbujúcej prehre v madridskom derby. Ronaldov Real utŕžil v sobotu od mestského rivala Atletica debakel 0:4, to však nezabránilo hviezdnemu krídelníkovi aby si užil oslavu svojich 30. narodenín.

Obrázky zabávajúceho sa Ronalda so spoluhráčmi Jamesom Rodriguezom, Marcelom či Keylorom Navasom nahnevali fanúšikov Realu, ako aj prezidenta "bieleho baletu" Florentina Pereza. Médiá na Pyrenejskom polostrove okamžite začali špekulovať o rozbrojoch v tíme, keďže na oslave sa nezúčastnil nikto zo španielskych hráčov Realu.

"Cristiano bol, je a vždy bude vzorovým profesionálom. Po prehre bol veľmi nahnevaný. Na oslavu však ísť musel, pozval množstvo hostí, okrem iných aj 40 detí," povedal futbalistov agent Jorge Mendes pre agentúru Reuters.

Prehru Realu využila FC Barcelona, vyhrala na pôde Athletica Bilbao 5:2 a na svojho najväčšieho rivala v boji o titul sa dotiahla na rozdiel jediného bodu.