Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Futbal

Pôsobenie Michalíka vo futbalovej Seredi sa skončilo

Ľubomír Michalík (vpravo). Foto: TASR/Jakub Kotian

Po Martinovi Susovi sa stal ďalším obrancom, ktorý v krátkom čase opustil mužstvo pod trénerským vedením Slavčeho Vojneskiho zo Severného Macedónska.

Sereď 22. augusta (TASR) - Bývalý slovenský futbalový reprezentant Ľubomír Michalík už nepôsobí v ŠKF iClinic Sereď. Po Martinovi Susovi sa stal ďalším obrancom, ktorý v krátkom čase opustil mužstvo pod trénerským vedením Slavčeho Vojneskiho zo Severného Macedónska.

Práve nového kouča označil 36-ročný stopér za hlavnú príčinu svojho odchodu. "On si to tak želal a ja to rešpektujem," poznamenal pre ProFutbal.sk Michalík, ktorý nastúpil v doterajších piatich fortunaligových kolách zakaždým v základnej zostave.

Bývalý hráč Boltonu, Leedsu, Carlisle United, Portsmouthu, Kajratu Almaty či Dunajskej Stredy si momentálne nehľadá nového zamestnávateľa: "Nechávam to otvorené, nič nevylučujem a zatiaľ si ani nehľadám nový klub. Uvidíme, čo prinesú najbližšie dni. Všetko sa môže zmeniť. Aj za päť týždňov sa dá rozbiť práca, ktorá sa poctivo robila dva roky."