Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Futbal

Terry je blízko k podpisu novej ročnej zmluvy s Chelsea

Majiteľ Chelsea Roman Abramovič sa objíma s Johnom Terrym po triumfe v LM. Foto: TASR/AP

Anglický futbalista prišiel na Stamford Bridge pred ešte ako študent.

Londýn 20. februára (TASR) - Anglický futbalový klub Chelsea Londýn je blízko k podpisu novej zmluvy so svojím súčasným kapitánom Johnom Terrym. Ako v piatok informoval tréner "The Blues" Jose Mourinho, so skúseným stopérom hodlá klub predĺžiť kontrakt o ďalší rok.



Terry prišiel na Stamford Bridge pred 20-timi rokmi ešte ako študent. Vedenie klubu má aj po tomto období záujem o jeho služby, avšak ako hráčovi nad 30 rokov mu podľa interných pravidiel ponúklo len ročný kontrakt. "Myslím, že každý chce, aby tu zostal niekto, kto bol s klubom dosiaľ po celý svoj život. Akceptoval naše pravidlo o ročnej zmluve, vzal to dokonca s úsmevom a vníma to ako výzvu," cituje agentúra Reuters Mourinhove slová.

Britské médiá sa v súvislosti s predĺžením Terryho kontraktu zaujímali aj o budúcnosť portugalského kouča na lavičke Chelsea. "U mňa je to odlišné. Mám tu ešte dvojročnú zmluvu a chcem zostať. Myslím, že klub je spokojný, ale... Teraz nový kontrakt nepotrebujem. Zostanem, ak to bude chcieť aj majiteľ klubu pán Abramovič," dodal Mourinho.