Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Hokej

Hokejový obranca Frolo si predĺži sezónu v Litvínove

Na archívnej snímke obranca Tomáš Frolo. Foto: TASR/Martin Baumann

Tridsaťšesťročný bek pôsobil na severe Čiech už v predchádzajúcich troch ročníkoch, v roku 2015 nechýbal pri oslavách historického majstrovského titulu.

Litvínov 9. marca (TASR) - Hokejistom Litvínova pomôže v kľúčových bojoch o záchranu v českej extralige skúsený slovenský obranca Tomáš Frolo, ktorému sa koncom uplynulého týždňa skončila sezóna v prvoligovom Vsetíne. Už istý účastník baráže o tom informoval v tlačovej správe.

Frolo si tak v Litvínove predĺži sezónu. "Klub využil právo na jeho striedavý štart a môže ho využiť takisto v tohtoročnej baráži," uviedli "chemici" na svojej webstránke. Tridsaťšesťročný bek pôsobil na severe Čiech už v predchádzajúcich troch ročníkoch, v roku 2015 nechýbal pri oslavách historického majstrovského titulu. Celkovo odohral Frolo za Litvínov 94 zápasov, v ktorých nazbieral 10 bodov (5+5). Dôrazný obranca nastúpil v tejto sezóne WSM Ligy za Vsetín v základnnej časti v 50 dueloch, v ktorých zaznamenal 20 bodov (4+16), v play off vyšiel v štyroch zápasoch naprázdno.