Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Hokej

KHL: Hokejisti Slovana odcestovali na prvý trip v sezóne

Gólová radosť Slovana po víťazstve 3:2 nad Medveščakom Záhreb. Foto: TASR/Martin Baumann

Zverenci trénera Miloša Říhu vydolovali z piatich domácich zápasov iba šesť bodov za víťazstvá nad Novokuzneckom a Medveščakom.

Bratislava 9. septembra (TASR) - Hokejisti Slovana Bratislava v stredu popoludní odcestovali z letiska M. R. Štefánika na prvý výjazd na klziská súperov v prebiehajúcej sezóne KHL.

Slovenského účastníka nadnárodnej súťaže počas neho čakajú tri duely - vo štvrtok 10. septembra o 18.30 h (SELČ) na ľade Dinama Moskva, v sobotu 12. septembra o 16.00 h v hale Viťazu Podolsk a v pondelok 14. septembra o 19.30 h v Záhrebe s domácim Medveščakom.

Na trip odcestovalo spolu 24 hráčov. Vo výprave sú dvaja brankári, osem obrancov a štrnásť útočníkov, informovala oficiálna stránka Slovana. "Belasí" sa naspäť do Bratislavy vrátia na budúci utorok.

Zverencom trénera Miloša Říhu vstup do KHL nevyšiel podľa predstáv, z piatich domácich zápasov vydolovali iba šesť bodov za víťazstvá nad Novokuzneckom a Medveščakom.

Brankári: Brust, Garnett

Obrancovia: Barker, Luža, Kozák, Mihálik, Novák, Sersen, Švarný, Starosta

Útočníci: Bartovič, Petráš, Kašpar, Viedenský, Jeglič, Nedorost, Nagy, Surový, Tičar, Protasenja, Šťastný, Lušňák, Skalický, Skokan