Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 1. máj 2024
< sekcia Hokej

NHL: Sheahan sa dohodol s Red Wings na novej dvojročnej zmluve

Na archívnej snímke center Riley Sheahan (15) z Detroitu Red Wings strieľa gól brankárovi Curtisovi McElhinneyovi z Columbusu Blue Jackets v nájazdovom rozstrele počas zápasu zámorskej NHL 23. februára 2016 v Detroite. FOTO TASR/AP Foto: TASR AP

Dvadsaťštyriročný center, ktorého "červené krídla" pred šiestimi rokmi draftovali v 1. kole z celkovej 21. pozície, sa mal stať obmedzeným voľným hráčom.

Detroit 16. júna (TASR) - Vedenie klubu zámorskej NHL Detroit Red Wings sa dohodlo s hokejovým útočníkom Rileym Sheahanom na novej dvojročnej zmluve, ktorá mu podľa TSN vynesie 2,075 milióna dolárov za sezónu.

Dvadsaťštyriročný center, ktorého "červené krídla" pred šiestimi rokmi draftovali v 1. kole z celkovej 21. pozície, sa mal stať obmedzeným voľným hráčom. Spoluhráč slovenských hokejistov Tomáša Tatara a Tomáša Jurča odohral v uplynulej sezóne za Red Wings 81 zápasov v základnej časti NHL, v ktorých strelil 14 gólov a pridal k nim 11 asistencií. V piatich dueloch play off zaznamenal jednu asistenciu.